A nők mindent elhisznek. Mindent.

jan. 6., 2016

A nők mindent elhisznek. Mindent.

Pontosabban különböző médiumok marketing módszerei alapján egyértelműnek tűnik, hogy a gyengébbik nemnek minden eladható és beadható. Tulajdonképpen sokat nem tévednek, szerintem. Én is a hiszékenyek közé tartozom, vagyis tartoztam.
És jól is van ez így. Hisz szeretnénk szépek, ránctalanabbak, izmosabbak, dögösebbek, bögyösebbek lenni hipp-hopp, lehetőleg két nap alatt akár, lekörözve az agyonretusált és photoshopolt magazinlányokat.
És a guruk valahogy mindenkinek tudnak ajánlani valamit. Minden nő megtalálja a saját vélt vagy valós „defektjére” a csodát, ha épp szerencséje(???) van és a megfelelő internetes oldalra csöppen.

Saját magamból kiindulva gondolom, hogy a nők legtöbbet a súlyukkal, a mellükkel és a fenekükkel vannak elfoglalva a saját testükön. Mert a ferfiak elvárásainak is ezek a fő mozgatórugói. (Sajnos így vannak összerakva.) Kevésbé fontos a kusza szemöldök kiigazítása, a repedezett száj vagy sarok kezelése, vagy az ápolt körmök látványa.

A minap találtam egy házi csodamódszert, ami kész recepttel tereli az elkeseredett asszonyokat, lányokat a mellnagyobbítás felé vezető útra, sebészeti beavatkozás nélkül. Bizony. Dögös bögy szike nélkül!

Az igazat megvallva, kicsit összezavarodtam. Tényleg, tényleg szeretném hinni, hogy napi 3-szor negyedórás házi kencével való mellmasszázs segíti a mellemet teltebbé, duzzadtabbá tenni. Az odáig köztudott (biztosan ezt is olvastam valamelyik portálon), hogy a görögszéna és az élesztő serkenti a női hormonok termelését a szervezetbe kerülve, arról azonban eddig nem szólt a fáma, hogy bőrön keresztül felszívódva is hat.
Mindenesetre, aki próbálta már az alábbi receptet, vagy van tapasztalata e téren, ossza meg velünk, mert akkor én is kenegetek izibe’!

Recept:

3 evőkanál görögszéna mag
1 tk friss élesztő
3 tk porélesztő
2 evőkanál méz
2 evőkanál kukoricakeményítő
4 evőkanál rózsavíz
Összekavarni, s negyedórán keresztül kenegetni mindkét mellet.

De ha esetleg valaki birtokában van a „férfiagyat úgy stimulálom, ahogy akarom” még tutibb módszerének, az se habozzon megosztani a nagyközönséggel! Higgyétek el, a nők 100%-át jobban érdekelné ez holmi csecsemelésnél.
 

 

Szabó JuditSzabó Judit

Kapcsolódó cikkek

Hozzászólások